Blog

Frozen Yogurt Mağazalarında Kullanılan Ekipmanlar

 Merhaba,

2020  yılının güzel sıcak yaz günlerine doğru ilerlerken, küçük sermaye ile kurulan ama aynı zamanda kar marjı yüksek olan Soft dondurma ve Frozen yoğurt işletmeciliği ile ilgili fikirler ve girişimler artmaya başladı.

Her geçen sene popülaritesini arttıran ve Avm'lerin çoğalmasıyla birlikte stand , kiosk ve mağaza konseptlerinin artması ile beraber ,tüketiciler bu lezzetleri daha fazla arar ve alışır oldular.
Son 5 senedir bir çok ulusal ve uluslararası firma sektörde yer aldı ve franchise vermeye başladılar.

Frozen yoğurt işletmeciliği yapmak istiyorsanız ve bir Avm'ye girecekseniz, bilinen bir markanın bayiliğini alarak girmek çok daha kolay oluyor.Popüler Avm' ler kiracı olarak markalarla çalışmayı her zaman yeni oluşumlara tercih ediyorlar.Siz kiralama,ekipman,ürün hiç bir şeyle uğraşmadan zaten kurulmuş olan bir sistemin tüm avantajlarından faydalanmış oluyorsunuz.

Kendi markanızı oluşturmak istiyorsanız ve Avm'ye giremiyorsanız yapmanız gereken şey bulunduğunuz şehrin en popüler caddesinde 30 m2 bir mağaza kiralayarak markanızı tanıtmak. Avm'lerin m2 kiralarının yaklaşık 150-300 € olduğunu düşünürseniz daha uygun fiyata bir mağaza kiralayıp markanız için ciddi bir reklam bütçesi ayırabilirsiniz.

İhtiyacınız olan ekipmanlar ise makina ve tezgahlar haricinde atılabilir materyaller.(Karton bardak,Kaşık vs).Dolayısı ile bu tarz stand ve mağazalarda mutfak arkası stresiniz olmuyor.

Kullanacağınız ürünler hazır karışım olduğu için, ya usta işten çıkarsa diye bir stres de yaşamıyorsunuz.

Yatırım sermayesi geri dönüşünün ne kadar hızlı olduğu düşünülürse gayet makul.

İhtiyacınız olan en önemli şey doğru bir partnerle ilerlemek ve bu süreci destek alarak ve sıkıntısız sürdürmek.

Doğuş Makina senelerdir bu sektörde showroomları, konsept danışmanları, doğru lokasyon + doğru makina + reklam desteği ve müşteri odaklı bakış açısıyla, bir çok işletmeye ev sahipliği yaparak, işletmecilerin yapacağı hataları minimum düzeyde tutarak tüm tecrübesiyle destek olmaya devam ediyor.Birçok markanın dondurma reçelerini üreten Doğuş Makina AROMİO markası ile dondurma sektöründeki birçok işletmenin çözüm ortağı ıolmaya devam ediyor

Üstelik telefonla arasanız bile size çok ciddi bilgiler vererek yardımcı oluyor.

Doğuş Makina, kendi markası olan Triomaxx soft dondurma ve frozen yoğurt makinaları ve Gelmatic İtalyan Soft dondurma ve Frozen yoğurt makineleri ile hem ekonomik hem de üst gruplar için 100 farklı seçenek sunabiliyor.

Bizi arayın.

Okunma 2307 defa

Adres

İtob Osb Mah. 10024 Sok. No:16
Menderes / İzmir

Telefon

+90 532 100 52 43
+90 232 799 07 70

Sosyal Ağlar

Web
Analytics